Рenѕionistja: Dua defrim, ka ardhur koha te dal me shoqerine e te bej jete e qef te madh

Pjesë e rubrikës “Shihemi në G jyq” tek E Diela Shqiptare ka qenë Zenuni dhe Vjollca, një ç ift bash kësho rtësh të cilët nuk jetojnë më bashkë dhe nuk i kanë mar rëdhëniet mirë. Zenuni tregon se prej 5 vitesh gruaja e tij është nd arë nga ai dhe dy fëmijët nuk i flasin më.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Ai jeton vetëm, në një shtëpi të shk atër ruar dhe të d je gur dhe tregon që është në h all të madh. Ai kërkon që Vjollca të bash kohet me të.Vjollca: Nuk bashkohem unë me ty, hi qe nga mendja, har roje. I re të mirës me shk.elmë, i haje të gjitha ush.qimet bio, me byrek, me petulla, me zog e lloj lloj. Ishim dy veta, çunat kanë ikur që 14 vjeç, më hu.mbe paratë e çunave, si të ba.shkohem me ty , s’më ke nxjerrë për një kafe, mua të më rr.ojë par.tia që dal, po ti? Unë merrem me shoqëri e të gjitha, po ti fare, nuk me ke mbajtur si grua.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*