Ѕhkoi per te kerkuar рune, por рronari i tha: Pike se рari shko e рuthi…

Një i ri i shquar aplikoi për një pozicion menaxherial në një kompani të madhe dhe të njohur. Fazën e parë të intervistës e kaloi lehtësisht dhe faza e dytë ishte një intervistë me kryetarin e kompanisë. Kryetari dhe bordi i drejtorëve ishin të impresionuar me rezymenë e të riut pasi ai kishte një histori të shkëlqyer dhe etikë të shkëlqyer pune. Më pas, kryetari parashtroi një kërkesë të veçantë në fund të intervistës. Ja si shkoi intervista:

Shefi: A keni arritur të merrni një bursë për studimet tuaja?

I riu: Jo, kam frikë se jo.Shefi: A ju ka paguar babi tarifat e shkollimit?I riu: Babai im ka ndërruar jetë kur unë isha fëmijë. Nëna ime kujdesej për tarifat e mia të shkollimit.

Shefi: Mendoj se nëna juaj punon me kohë të plotë?Djali i ri: Ajo lan rrobat për bukën e gojës, zotëri.Më pas, kryetari kërkoi të shikonte duart e të riut. Ishte e çuditshme, por ai kishte një arsye të mirë për këtë.

Shefi: A e keni ndihmuar nënën tuaj?I riu: Jo, zotëri. Nëna ime më kishte kërkuar gjithmonë të studioja në kohën e lirë. Përveç kësaj, ajo bën një punë më të mirë se unë. Unë vetëm do ta ngadalësoja atë.Shefi: Më duhet të bëni diçka për mua. Kur të shkoni në shtëpi sot, lani duart e nënës suaj. Intervistën e vazhdojmë nesër në mëngjes.
I riu e dinte se kjo ishte një kërkesë e çuditshme, por gjithashtu ndjeu sikur e kishte gozhduar intervistën. Pasi u kthye në shtëpi, ai i tha nënës së tij se çfarë donte të bënte dhe nëna zgjati duart.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*