11 Infermiere Në Një Spital, Shtatzënë Në Të Njëjtën Kohë

11 Infermiere Në Një Spital, Shtatzënë Në Të Njëjtën Kohë

Dhjetë infermiere dhe një mjeke në spitalin Liberty, Misouri, janë shtatzënë në të njëjtën kohë. Për më tepër, asnjë prej tyre nuk ishte e planifikuar.

“Shumë prej infermiereve të stafit thonë se nuk do të pinë më ujë këtu. Një natë, një infermiere solli nga shtëpia një shishe me ujë. Unë po bëja shaka me atë”, tha Hannah Miller, 29 vjeç, e cila është në pritje të fëmijës së saj të parë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*