33 vjec nga Durresi. Jetoj e vetme se familja me ka br.akt.isur.Jam e bukur dhe e mire dhe//

Prsh jam nje goc nga drr jam 33 vjece jetoj vetem per arsyje familjare familja ime me ka bra kti sur sepse kam bere ca gab ime fa ta le qe nuk fal en dhe i pranoj keto g abi me por kur vjen fundi me i ku ptuar eshte von tani jam ne dep res jon pz nga mer zitja dua nje djal te mire te bash kjetoj me te dhe te me ndi hmoj po pu noj ne nje fab rik por kam..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*