49 vjec arja i merr jeten burrit te saj qe ishte mjeku me i mire i per syte dhe me trupin e tij te paj ete e ben Ashtu ma tha koka nuk pen dohem..???

Një gjy q është duke u zhvilluar në Gjermani kundër 49-vjeça res Ekaraina S. Ajo i mori jetën burrit të saj dhe më pas thuhet se me trupin e paj etë a bu zoi.Ajo ka shumë para falë burrit të ndj erë. Në foto shikohet se u ka dhënë makinave Porsche dhe se blinte edhe rroba deri në 30 mijë euro.Burri i saj ishte një mjek shumë i njohur, me i mire per syte ne Gjermani dhe gruaja e tij nuk është pen duar as pak që i ka marrë jetën../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota

Një gjy q është duke u zhvilluar në Gjermani kundër 49-vjeça res Ekaraina S. Ajo i mori jetën burrit të saj dhe më pas thuhet se me trupin e paj etë a bu zoi.Ajo ka shumë para falë burrit të ndj erë. Në foto shikohet se u ka dhënë makinave Porsche dhe se blinte edhe rroba deri në 30 mijë euro.Burri i saj ishte një mjek shumë i njohur, me i mire per syte ne Gjermani dhe gruaja e tij nuk është pen duar as pak që i ka marrë jetën../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*