80-vjeçarja nga Tirana flet për djemtë e sotëm: Femrat kane dale duarsh,Ja çfar me nd odhe mua kur i shoh ato e lë më djemve…!

80-vjeçarja nga Tirana flet për djemtë e sotëm: Femrat kane dale duarsh,Ja çfar me nd odhe mua kur i shoh ato…!80-vjeçarja nga Tirana flet për djemtë e sotëm: Femrat kane dale duarsh, Edhe unë e.ks itohem kur shoh .

“Nëna Lule”, ka rrefyer fë mijërinë e bukur që ka patur dhe vë shtirësitë me kalimin e viteve, por edhe për ditët e sotme.80-vjeçarja tregoi se si e shikon sot Tiranën dhe njerëzit .

Luleta është shumë e njohur edhe në Kosovë, pasi udhëton shpesh atje.Shkoj shpesh në Kosovë se ndih em mirë. Atje njerëzit janë më të mirë se këtu. Tani në Tiranë nuk ka më vendas, kanë ardhur shumë. Nuk ke më af rimitet si dikur”, tha nëna Lule .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*