9 infermiere të të njëjtit spi tal shta tzënë në të njëjtën kohë…

9 infermiere të të njëjtit spi tal shta tzënë në të njëjtën kohë…

Nëntë infermiere të cilat punojnë në të njëjtin spital janë shtatzënë në të njëjtën kohë dhe pritet të lindin nga muaji prill deri në korrik..…Ndiqe

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*