A besoni se jetoj si boss edhe dhasht zoti kshtu te me vazhdon, a e dini se kurr skam punu…!!!

A besoni se jetoj si boss edhe dhasht zoti kshtu te me vazhdon, a e dini se kurr skam punu…!!!

A besoni se jetoj si boss edhe dhasht zoti kshtu te me vazhdon, a e dini se kurr skam punu e kurr skam kerku lek nga te af.ermit e mi prej asaj dite qe kam nis me dit se qka esht da.shuria apo me mir qka esht e mira e kr.eva.tit… edhe prej si e kam pr.ovu per her te par edhe mo i kam than vetit se kam me dal vetem me bizn.is.men dhe me do ti bi ne shke.lma fu.karall.ekut, edhe e vertet mo prej asaj dite e deri sot un kurr skam pas kr.iz per asnisen tanat i kam dhe vazhd.oj ti kem e kam ba.nes.en e kam veturen..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*