A besoni se jetoj si boss edhe dhasht zoti kshtu te me vazhdon, a e dini se kurr skam punu…!!!

A besoni se jetoj si boss edhe dhasht zoti kshtu te me vazhdon, a e dini se kurr skam punu e kurr skam kerku lek nga te af.ermit e mi prej asaj dite qe kam nis me dit se qka esht da.shuria apo me mir qka esht e mira e kr.eva.tit… edhe prej si e kam pr.ovu per her te par edhe mo i kam than vetit se kam me dal vetem me bizn.is.men dhe me do ti bi ne shke.lma fu.karall.ekut, edhe e vertet mo prej asaj dite e deri sot un kurr skam pas kr.iz per asnisen tanat i kam dhe vazhd.oj ti kem e kam ba.nes.en e kam veturen..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

ama bash krejt i kam edhe at vetem me tr.up.in tim te bu.kur edhe ku me dit kush mu kan si mos te ket bu.xh.et une sdal apo si mos tme bl.eje dhurata te shtr.ejta, tani ti po deshe e ke te qart se qka dua un dhe si mun.desh me me majt mua vetem duhesh te kesh lek pa lek mos u paraqit apo mos me sh.iko ketu fare..

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*