A do ti pajtoj Aferdita Paqarada Stresin me ish bashkeshorten ?! Ky eshte veprimi qe beri opinionistja e Big Brother Vip Kosova

Opinio.nistja e “Big Brother VIP Kosova”, Afërdita Paqarada, ka lënë shije të mirë tek a.udienca me anal.izat e saj në puntaten e parë të shout.Ish “Miss Kosova” dhe afaristja e njohur, gjatë ditëve në vijim ka nxjerrë momente të ndryshme nga zhvillimet brenda shtëpisë.Paqarada duket se ka qenë vigjilente sidomos në kërk.esën e Stresit për takim me ish gru.an e tij, bukuroshen Kejsi.Stresi, ka thënë që do ta donte një takim me të, nuk ka vo.nuar re.agimi i opinioni.stes së programit, e cila ka nxjerrë një foto të stres.it gjatë momentit të kërkeses, duke i bërë tag të dy.ve.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*