A e dini çka ju ndodh nëse i fshini këmbët me fshesë!? – Do martoheni me një plakë ose….

A e dini çka ju ndodh nëse i fshini këmbët me fshesë!? – Do martoheni me një plakë ose….

Në lidhje me fshesën ka shumë besime të ndryshme, e më e habitshmja është se nëse një vajzë e re i prek këmbët me fshesë do martohet me një plak dhe nuk do ta kishte më pasurinë e saj

.Thuhet se në Evropë, fshesat janë bërë nga retama, e cila ishte një bimë e argjendtë që i atribuoheshin pronave magjike.Fshesa e sh tri gave kombinon aspektet krijuese mashkullore dhe femërore. Prandaj, ajo është shumë e lidhur me gratë dhe se ksu ali

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*