A e dini pse mushka nuk lind të vegjël, përgjigja do ju habisë

A e dini pse mushka nuk lind të vegjël, përgjigja do ju habisë

“Të ketë fëmijë një mushkë është po aq e pamundur sa të thuhet se pula ka dhëmbë, ose se derrat fluturojnë”, shkruan minuteearth. Mushka është një kafshë hibride, mes një kali femër dhe një mashkulli gomar

Megjithatë, disa foshnje kafshësh lindin vetëm nga ADN-ja e nënës. Kjo ndodh vetëm tek mushka femër, dhe për këtë ka një seë dokumentesh që paraqesin raste të mushkave ku f0shnjet kanë lindur nga vezët që kanë pasur vetëm A DN

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*