A eshte Afrona Dika ne ne lidhje te re pas ndarjes nga Blero ?!-Ky eshte detaji qe e nxori zbuluar

Modelja dhe bll ogerja Afrona Dika është shfaqur e buzëq eshur në rrjetet sociale.Por, ajo që bie në sy të modelja është se në gishtin e feje sës Afrona ende mban një unazë – a është ajo unaza e martesës.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Ajo ka po.stuar disa foto gjatë ditës së sotme, teksa shumica e tyre kanë qenë të bazuara në thë.nie për “v.ajzat”.“Vajzat e lum.tura – janë va.jzat e bukura”, ka shkruar ajo në njërën prej legj.en.dave në këto foto.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*