A jeni të aftë të gjeni dot çfarë fruti është? Posedon vlera të mëdha shëndetësore dhe gjendet lehtë në vendin tonë

Ajo është një bimë frutore tradicionale me emrin botanik Opuntiaficus-indica, fiku i detit, që i përket familjes së kaktusit. Fiku i detit që të/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

huajt e njohin si “dardha me gjemba” është edhe frut edhe perime. Gjethet e gjelbra e të mëdha që përdoren në gatime për shkak të përmbajtjes së ulët të kalorive konsiderohen si perime./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*