A ka pasur shpίrt ky njeri! Burri dẹtyron gruan dhe vajzën 9 vjece t’i hapin gropën vetes: Më pas i mẹrr jẹtën të dyjave…

A ka pasur shpίrt ky njeri! Burri dẹtyron gruan dhe vajzën 9 vjece t’i hapin gropën vetes: Më pas i mẹrr jẹtën të dyjave…

Një ngjarje e rëndë është shënuar në Brazil. Sipas mediave të huaja atje, një grua dhe vajza e saj 9-vjeçare janë detyruar të gërmojnë va rrin e tyre para se të va rro seshin në kopshtin para shtëpisë nga partneri i gruas.

Pretendimi i tme rrs hëm është bërë nga vajza tjetër e gruas së vd ek ur, e cila ka zbuluar gjithçka në pol ici. Cristiane Arena, 34-vjeçe dhe vajza e saj 9 vjeçe, ishin shpallura të zhduk ura që prej nëntorit.

I dyshuar për kr imin e rëndë është partneri i Cristine, Fabricio Buim Arena Belinato..

Tru pat e tyre u gjetën të va rrosura në kopshtin e shtëpisë në zonën Pompeia, në Sao Paulo.

Analizat e mbetjeve të tyre treguan se Cristane ishte god itur me thi kë, kurse vajza e saj kishte marrë go ditje fa tale në kokë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*