“A keni nëna ju që të…”/ Gruaja ia “pl as” në sy Ramës dhe e det yron të japë lekët për ate qe nuk e priste

Kryeministri i kërkoi që të mos hidhte kunja dhe i tha se premtimin do ta mbante, madje sipas tij, ai do të shkonte vetë ta takonte gruan pas dy javësh, kur të nisnin punimet.

Pjesë nga replikat mes tyre:

Gruaja: Kam 60 vite që jetoj në Kamëz. Ktheji sytë nga ky trualli bosh. Kam bërë shkollën unë, kanë bërë shkollën dy fëmijët e mi.

Rama: I kam kthyer sytë dhe për dy javë aty fillon të ndërtohet shkolla.

Gruaja: Më fal a mund t’i bëj një pyetje kryebashkiakut. A keni nëna ju që të bëjnë një rrugë 2 kilometra në ditë me çantë në shpinë dhe të shkojnë atje matan?

Rama: Tani mbasi e more përgjigjen që do të bëhet shkolla, nuk u ule aty, por do ta nxjerrësh prap kunjën për dy kilometra.

Gruaja: Nuk është kunjë zoti kryeministër.

Rama: E para, duhet të jemi të vetëdijshëm që ka ende probleme të tilla, se po mos të kishte s’do isha unë këtu, sepse s’ka kush i bën tjetër.

Gruaja: Faleminderit por unë nuk shpresoj.

Rama: Sa është data sot, për dy javë do jemi këtu, do vij edhe unë këtu në takim me ty edhe po nuk ishte këtu kompania e punimeve do të kemi punë me kryetarin e bashkisë pastaj. Unë problem e kam ta them fjalën, po po e thashë e mbaj pastaj.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*