Ajo i dërgon para çdo muaj/ Shqiptari i thotë gruas së tij ruse: Mbylle gojën kam të drejtë të marr deri në 7 gra

Ajo i dërgon para çdo muaj/ Shqiptari i thotë gruas së tij ruse: Mbylle gojën kam të drejtë të marr deri në 7 gra Në rubrikën “Shihemi në Gjyq, tek E Diela Shqiptare ka qenë një çift bashkëshortësh të cilët kanë mosmarrëveshje për pronën. Ymeri është martuar me Zvetlanën, një grua ruse e cila jeton në Itali. Ata janë në një marrëdhënie prej 20 vitesh, por të martuar kanë që në vitin 2015.

Zvetlana është e pakënaqur se si burri i saj e trajton dhe i kërkon që të ndryshojë sjellje.Ymeri: Pse më ke sjellë këtu? Zvetlana: Për të sistemuar gjërat tona sepse unë nuk jam me dokumente të rregullta këtu në Shqipëri. Jam bashkëshortja jote dhe njihemi që prej 2002, kemi 20 vite.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*