Aksidẹnt trαgjik në Fushë-Krujë! Mjeti dẹl nga ga rruga, hυmb jẹtën 20-vjeçari, shoferi në gjẹndje shσku në sρital!

Aksidẹnt trαgjik në Fushë-Krujë! Mjeti dẹl nga ga rruga, hυmb jẹtën 20-vjeçari, shoferi në gjẹndje shσku në sρital!

Ngjarja ndodhi në fshatin Arrameras.

Mjeti tip ‘Smart’ me targë AA 062 TO që drejtohej nga Haxhi Vr aja ka dalë nga rruga duke përfunduar në shtratin e lumit Zezë.

Si pasojë e aks identit ka humbur je tën pasagjeri Mirjan Tema, banori i Larushkrut ndërsa shoferi është dërguar tek Tr auma në gjendje sh oku.

Shkak i aks identit mësohet të je të humbja e kontrollit të mjetit dhe kthesë e fortë në rrugë.

Në vendin e ngjarjes shkuan policia dhe grupi hetimor të cilët administruan provat për rastin në fjalë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*