Albatrit Muçiqi: Nuk ja jap motren katun.darit sot e 100 vjet!

Familja Muqiqi përbëhet tani prej 9 anëtarëve. Nystreti, Merita, Albatriti, Albiona, Ena, reja Egzona dhe dy mbe.sat e nipi janë ata që ë përbëjnë këtë familje jo edhe të vogël…..PER TE LEX.UAR ME SHUME SHT,YPNI HAPS.IREN REK.LAMUESE TUTJE

Të gjithë janë të n.johur për p.ublikun kosovar, sidomos Nystreti dhe Merita me kar.rierën e tyre të bu.jshme tash e sa vite. Por kra.has tyre ka ecë edhe djali Albatriti, të cilit po as.htu i janë bërë go.xha disa vite pre.zencë në skenën muzikore PER TE LEX.UAR ME SHUME SHT,YPNI HAPS.IREN REK.LAMUESE TUTJE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*