Alimehmeti p ërballë Lali Erit për kryeqytetin? Kush mendoni se do të fitojë?

Ilir Alimehmeti është la kuar si ka ndidat i mu ndshëm i op ozitës për kryetar të Bashkisë së Tiranës.
Enton Abilekaj, i ftuar në emisionin “Të P aekspozuarit” në M C N TV, d eklaroi se Alimehmeti do të ishte një ka ndidat shumë i mirë dhe se e mund Veliajn, pasi është krejt e ku ndërta e modelit të tij, por tha se partia e Ilir Metës po h eziton për ka ndidaturën e tij.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*