Alketa ka ndikuar për këtë? Vajza e saj merr vendimin që s’pritej nga askush

Nuk kanë kaluar më shumë se 3 muaj pasi vajza e Alketa Vejsiut bëri profilin e saj publik në Instagram ku tërhoqi menjëherë vëmendjen e 20 mijë personave. Profili i saj u bë mjaft i populluar, Nikol nuk mungonte as në titujt kryesor të mediave.

Por si duket të qenit fytyrë publike nuk paska qenë aq e thjeshtë për vajzëne Alketa Vejsiut e cila ka mbyllur profilin e saj publik, për të qenë në rrjetet sociale me një profil më privat ku ndiqet vetëm nga njerëzit e saj të afërm.

Vetë Alketa ka preferuar gjithmonë t’i mbajë për vetë fëmijët duke i ruajtur ato nga kamerat dhe jeta publike dhe duket se vajza e saj ka rënë dakort me nënën, pasi e provoi vetë jetën publike.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*