Arbana Osmani shikohet me nerva si asnjëherë më parë, i kthehet Oltës: Nuk është e çmendur njeri këtu

Olta ka sqaruar se përse ka nisur ‘lu fta’ e saj ndaj Zhaklinës. Ndërsa ka aluduar se nëse Zhaklina ka probleme të shëndetit mendor duhet të kërkojë falje, por Arbana ka ndërhyrë për t’i dhënë një përgjigje.

Olta: Më vjen keq që nuk ishte hapi im drejt Zhaklinës, unë e përqavova dhe bëmë paqe, nuk jam e çmendur të nis një lu ftë me dië që s’më ka bërë gjë, por veprimi i saj ishte ma laj pak filaxhanin, kjo ishte hedhje doreze hapur, pastaj i thashë më nder rrobat.

Përveç kësaj kur ajo ishte në rulot nuk shkova kurrë ta su lmoj, do rri me ato që ndihem mirë. Kurse Zhaklina ka bërë të kundërtën, Kur isha në rulot, ka ardhur disa herë me thumbe, nuk ka dashur fare ta diskutoj sot. Shpë rthimi im ishte te ‘laje gotën’.

Zhaklina: Ti ke thenë do të shk atërroj…

Olta: Këtë e ka thën Luizi, dhe kam im ituar atë.

Luizi: Unë të jam larguar sa kanë kujtuar se kam diçka tjetër me ty. Kaq mirë jam sjellë me ty!

Olta: Unë kur nuk më pëlqen dikush , sillem si u solla me ty.

Arbana: Si ka nisur kjo gjë?

Olta: Janë 3 pika. Ishte festa hapja. Ajo e ka në natyrë thumbimin. Zhaklinën është hera e parë në jetë që e shoh në këtë shtëpi. Ka qenë një moment ku u ndjeva keq, ku thashë pushoni të dëgjojmë Arbanën, kjo tha po ja dëgjoje ti e na ithuaj përmendësh. E pashë që aty që kjo nuk më ka qejf. Nëse ti vajzë ke problem të shëndeti mendor duhet të na kërkosh falje, sepse e para ke gënjyer, pra i bie që ti ke gënjyer produksionin.

Arbana: Ju e dini mirë që keni bërë disa teste, dhe të gjithë e keni bërë me sukses. Kështu që me qetësi. Zhaklina i dha arsyet e saj dhe kjo nuk e bën kjo atë një njeri problematik as të dhunshëm, dhe aq më pak një njeri të çmendur.

Kristi: Në studio pse erdhi?

Arbana: Ajo kërkoi që të fliste me ju.

Zhaklina: Unë i shkova Oltës disa herë, të shihja nëse donte paqe.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*