Ashtu si i ka bërë nëna këto janë aktoret më të bukura shqiptare, më e bukura prej tyre është…

Gjithashtu një tjetër mit që ekziston për mollëzat thotë se sa më të mëdha dhe të dukshme të jenë ato në fytyrën e një gruaje, aq më e pjekur dhe pjellore është ajo.

Sot, duket se është e thjeshtë për ta parë veten me mollëza si ato të Sophia Loren, Gina Lollobrigida, apo Michelle Pfeiffer. Mjafton pak botox dhe kaq!

Sigurisht, ajo që zgjon më tepër kuriozitetin tonë janë gratë e njohura shqiptare me mollëzat më të bukura, por krejtësisht natyrale. Më poshtë kemi listuar 10 prej aktoreve të kinematografisë së vjetër shqiptare, mollëzat e të cilave nuk do t’i harrojmë kurrë!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*