Bυrri mbjeΙΙ domate dhe bëhet gati ta shesë, por vë dυαrt në kokë nga ajo që i ndοdh

Bυrri mbjeΙΙ domate dhe bëhet gati ta shesë, por vë dυαrt në kokë nga ajo që i ndοdh

Ai thotë se ky prodhim është jashtë standardit dhe se faji është i farës. Edhe pse ai është i regjistruar dhe ka NIPT askush nuk e merr përgjegjësinë se i kujt është faji.

Rolandi thotë se i kanë dalë me probleme vetëm domatet që ka marrë farën në një agronom në Lushnje. Sipas tij, problemi është vetëm me këtë farë që ka marrë te farmacia e agronomit Anastas Qorri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*