Babai i infermieres perl ot shqiptarët: Me ka mbuluar tu rpi, ju lutem ja cfare ti bëni vajzës sime

Babai i infermieres që të moshuarën në Pejë, Naim Pelaj, ka kërkuar falje publike për veprimin e së bijës.

Ai, ekskluzivisht për Klan Kosovën, falje publike i kërkon edhe familjes së të moshuarës Nura nga Gjakova, duke thënë se pamjet e publikuara e kanë g ditur atë dhe familjen.

“E dashura familje e nënës së dëshmorit të lirisë Taulant Nura, që falë gj kut të tij ne sot e gëzojmë lirinë, duam të ndajmë dh mbjen me ju dhe ndjejmë me ju nga thellësia e shpirtit tonë për l ndimin qe ju ka shkaktuar vajza jonë”, ka thënë Pelaj.

“E di që po kaloni momente të rënda, por na lejoni që t’ju kërkojmë falje publike në emër të familjes sime Pelaj, nga Novosella e Pejës, juve familja Nura dhe mbarë popullit shqiptar.

Dashtë Zoti që ky rast të mos përsëritet më dhe ju jemi borxhli mor lisht dhe shpirtërisht gjithë jetën juve, familjes Nura nga Gjakova, për shpirtërore që ju shkaktoi vajza jonë”.

Pelaj ka kërkuar që institucionet e drejtësisë të merren me rastin në fjalë, njofton Klankosova.tv.

“Gjithashtu, në rastin e vajzës sonë, kërkojmë nga organet e rendit që të veprojnë sipas ligjeve të Republikës së Kosovës për veprat për të cilat e ngarkojnë”, ka thënë Pelaj për Klan Kosovën.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*