Babai nuk e Ia të martohej me burrin që donte, pas 40 vitesh gjeti një copë gazete që PËRMBYSl gjithçka…(VIDEO)

Ashtu si ka njerëz që mund të zh duken nga jeta, ka të tjerë që fati mund t’ju sjellë përsëri dhe historia e Janice Rude dhe Prentiss Ëillson është një shembull i mrekullueshëm.Në vitin 1961, Janice Rude ishte një studente në Kolegjin Oçidental në Kaliforni që punonte me kohë të pjesshme në një kafene për të paguar për studimet e saj../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota

Ashtu si ka njerëz që mund të zh duken nga jeta, ka të tjerë që fati mund t’ju sjellë përsëri dhe historia e Janice Rude dhe Prentiss Ëillson është një shembull i mrekullueshëm.Në vitin 1961, Janice Rude ishte një studente në Kolegjin Oçidental në Kaliforni që punonte me kohë të pjesshme në një kafene për të paguar për studimet e saj../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*