Banorëve te Big Brother iu ngrin buzëqeshja në fytyrë, vjen zarfi i zi në shtëpi

Një zarfi i zi për banorët, ka vënë në lëvizje këta të fundit .“Në shtëpi janë thyer rregullat, Vëllai i Madh do të marrë masa”, shkruante brenda zarfit.

Se kush dhe cilat do të jenë masat këto do t’i shohim në vazhdim. Ndërkohë shumë nga banorët sygjeruan se kjo ka të bëjë me një diskutim për nominimet.

Madje pati mendime që mund të ketë edhe përjashtime nga shtëpia ose më saktë nominim që mund të sjellë largimin e dikujt që nuk u nominua mbrëmë nga banorët.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*