Benin jete luksi! Burrit dhe Manjola Nallbanit i ndodh e ke qja, shteti i zbulon se kishin

Manjola Nallbani mbetet një nga këngëtaret më të bukura shqiptare. Ndonëse pak kohë më parë festoi 53 vjetorin, ajo gëzon linja përfekte të trupit që do t’i dëshironte çdo vajzë.

Manjola shfaqet herë pas here duke shijuar pushimet në Dubai dhe vande të tjera, bashkë me bashkëshortin e saj, gjyqtarin Sokol Tona, të cilin e fsheh gjithmonë në videot dhe fotot që publikon.

Sokol Tona dha dorëheqjen nga drejtësia në nëntor të vitit të kaluar nga fr ka e Vetingut, por me justifikimin se donte të dilte në pension të parakohshëm.

Në mars të vitit 2022, Komisioni i Vetingut e përjashtoi Sokol Tonën nga drejtësia për 15 vite.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*