Bera ma.rdhe.nie me burrin e tezes, por na kapi djali i tij dhe tani po me…

Një 20-vjeçare ka nisur një rom.ancë të fshehtë me burrin e tezes së saj, i cili është 40 vjeç. Por duket se i vetmi problem për të nuk është tr.adht.ia, por kërkesa e djalit të tij… Ja çfarë i rrëfen vajza psikologes së “The Sun”.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Letra e vajzës: “Po përj.et.oj një histori dashurie plot pa.si.on dhe emo.cio.nuese me bashkëshortin e tezes time. Ai është 40 vjeç por shumë tër.he.qës dhe njeri me hu.mor. Që në takimin e parë, në fejesën me tezen, më tërhoqi shumë por sigurisht nuk i shfaqa nd.jen.jat e mija ndaj tij për hir të raportit familjar. Por kjo zgjati deri në një takim të radhës, kur familjet tona u mblo.dhën në një darkë. Ai duhej të shoqëronte disa prej të afërmve në shtëpitë e tyre, por nuk kishte karburant. Kështu gjeti mundësinë dhe më tha nëse doja ta shoq.ëro.ja për të mbushur makinën. Shkova, por ndryshe nga de.sti.naci.oni që kishim, ai na nxori jashtë qytetit dhe parkoi makinën në një vend në errë.si.rë. Filloi të më pu.tht.e dhe më tha se gjithnjë kishte fa.nta.zuar ta bente me mua. Nuk ia mohova as unë dës.hir.at e mija, dhe kështu përfunduam duke bër.ë sed.il.jet e pasme të mak.inës.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*