Big Brother Vip Kosova VS. Big Brother Vip Albania 2? Ja përparësitë e njërit, dhe mangësitë e tjetrit

Kosova po e organizon për herë të parë dhe akoma nuk mbushën 2 javë që startuan.

Bëhet fjalë për ‘Big Brother Vip Kosova, shkruan nzoom.biz.

14 banorë janë bërë pjesë e garës ku ‘luftojnë’ për çmimin e madh prej 200 mijë euro.

Në anën tjetër, edhe Shqipëria e ka gati edicionin e dytë dhe n’ZOOM u’a ka zbuluar se 24 dhjetori është data kur ky reality-show nis.

Emisioni n’ZOOM ju sjell një përmbledhje për të zbuluar konkurrentët në ‘Big Brother Vip Albania’.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*