Bota do cm endet“Do bëjmë gjithçka për t’a arr itur këtë” Rama tregon cfarë do të ndodhë pas 10 vitesh

Kryeministri Edi Rama është be simplotë se Shqipëria do të je të pjesë e Ba shkimit Europian pas 10 viteve.
I pyetur nga ga zeta franceze “Fr a n ce So i ”, se si e sheh Shqipërinë pas 10 vitesh, Rama është shpr ehur se e shikon në B E, duke pr emtuar se “do të bëjmë gjithçka për t’a arr itur këtë”.

Pjesë nga in tervista:
Si e shihni Shqipërinë pas 10 vitesh?

Rama: Pas 10 vitesh, ndoshta do të je të në B E, nëse B E mbetet siç është tani. Në fa kt, bota sot ndryshon shumë shpejt, mj afton të shihni situatën ak tuale.
Pa tr a gjedi, pas 10 vitesh, Shqipëria do të je të në B E dhe ne do të bëjmë gjithçka për t’a arr itur këtë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*