Burrat lejohet të shkojnë vetëm të shtunë dhe të diel/ Ky është qyteti ku jetojnë vetëm gra, nuk lejohen fare burrat

Burrat lejohet të shkojnë vetëm të shtunë dhe të diel/ Ky është qyteti ku jetojnë vetëm gra, nuk lejohen fare burrat

Noiva do Cordeiro, një qytet ku jetojnë gratë, u themelua në 1891 nga Maria Senorina de Lima, e cila u d ëbua nga fshati i saj për tradhti bashkëshortore

.Ky qytet i vogël brazilian u krijua nga një grua, për gratë, ai ka rregullat e veta dhe sistemin e vet të organizimit të punës dhe jetës. Sot, vetëm 600 njerëz jetojnë në të, kryesisht gra dhe vetëm disa burra.Ato e kanë rregulluar jetën siç duan dhe ndihen rehat në botën e tyre femërore

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*