Burri duhet te beje punet e shtepise ose nuk ia.…!U be nuse Armina Mevlani e le pa fja le Shkelzenin

Moderatorja Armina Mevlani tha se në bashkëjetesë kur të dy partnerët punojnë, është e

domosdoshme që secili të japë kontributin e tij në punët e shtëpisë. Ajo tha se partneri ose duhet të të ndihmojë, ose duhet të paguajë dikë për ndihmë.

“Unë them dy janë mundësitë, ose të ketë mundësi ekonomike të të sjellë dikë të të pastrojë, ose përvishni duar çun i dashur. S’ka, shtëpia është e të dyve. Të dy duhet të kontriubojnë në

mënyra të ndryshëm. Të dy janë në punë. Mendoj se të gjithë burrat janë të rrëmujshëm. Mund të ketë ndonjë rradhë domethënë. Është njëri në ‘Tik Tok” që hekuros çarçafët dhe i shkruajnë gratë ‘mos je serial killer’ se ai hekuros”- tha Armina.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*