“Burri me bëri grua 14 vjece…babi më mbylli derën”. Gruaja tregon historinë e dhim bshme, si u fejua me djalin që nuk e mori kurrë në

Një histori prekëse është trajtuar në rubrikën ‘Ka një mesazh për ty’ tek ‘E Diela Shqiptare’.

Një vajzë e quajtur Hybe ka rrëfyer historinë e saj të jetës dhe vështirësitë që ajo është përballur që kur ka qenë 14 vjeç,

Hybe: Kam ardhur nga Italia për një histori të jetës sime shumë të vështirë. (qan)

Ardit Gjebrea: Po të ndihmoj unë. Ti ke jetuar në Kavajë, sa vjeç ke qenë, 14 vjeç?

Hybe: Kur ka filluar historia ka qenë 14 vjeç e gjysmë.

Ardit Gjebrea: Sa motra e vëllezër jeni?

Hybe: 4 djem dhe 2 vajza.

Ardit Gjebrea: Ti je e vogla e familjes, ke qenë e përkëdhelura e familjes?

Hybe: Tek babi shumë.

Ardit Gjebrea: Dhe me babin e ke problemin, sa vite ke që nuk flet me të?

Hybe: 3 vite.

Ardit Gjebrea: As me mamin as me babin. Në çfarë mënyre hyri bashkëshorti në jetën tënde?

Hybe: Në mënyrë shumë prov kuese, si në k rth.

Ardit Gjebrea: U fute në k rth dhe t’u imponua.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*