Burri ne Angli i sillte para, ajo i harxhonte me te dashurin nga Lezha, vjehrra kap mat nusen dhe ia ben te paprituren…

Burri ne Angli i sillte para, ajo i harxhonte me te dashurin nga Lezha, vjehrra kap mat nusen dhe ia ben te paprituren…

Rasti më i fundit vjen nga një qytet i Shqipërisë së mesme ku vjehrra ka kapur mesazhet e nuses së djalit me dashn/orin duke i bërë gjëmën në Facebook.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Pasi ka konstatuar se nusja harxhonte shumë para nga ato që i sillte djali nga emi.grac.ioni, vjehrra e ka ndjekur duke gjetur mo.mentin për të parë celu.larin e saj. Aty zbu.lon se nusja kishtë një lidhje tjetër dhe një pjesë të mirë të parave, përfshirë edhe ato që ba.shkëshorti i kishte nisur për karrocën e djalit, ia dërgonte të dashu.rit të saj.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*