Burri Shqiptar i drejtohet gruas Ruse : Kam te drejte te nderroje shtate gra

Në emisionin “E diela shqiptare” në televizionin Klan ka ndodhur një ba.lla.faqim interesant me një çifti bashkëshortor i cili ka pr.obl.eme me pronën.Ymeri dhe Zvetlana, kishin një përballje të as.hpër mes tyre.Shqiptari dhe rusja e cila jeton në Itali kanë një ma.rrëdh.ënie për dy dekada, teksa janë martuar në vitin 2015.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*