Çfarë dо të thоtë kur burri nuk të рuth kur bëni marrëdhëniie? Рsikologu lë pa fjaIë: Ja çfar tregon nëse ai nuk të puth…!!!

Një puthje nga ana e partnerit tuaj teksa jeni duke bërë dashuri është e rëndësishme për disa arsye, a e dini? Sipas psikologëve dhe ekspertëve të marrëdhëniieve, ky akt i thjeshtë pasqyron sa e rëndësishme është për një person dhe sa e çmon.

Pra, çfarë do të thotë kur në momentin e intiimitetiit ai nuk ju puth. Puthja e forcon lidhjen, lidhjen midis jush dhe njeriut që e doni. Dhe kjo është arsyeja pse, kur gjërat në çift fillojnë të përkeqësohen, aktii i puthjes humbet, sepse i gjithë besimi dhe bashkimi që keni me partnerin ka humbur.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*