Çfare ka ndodhur në jetën e Arbana Osmanit, gazetarja nuk i mban dot lo.tët

Moderatorja ka sugjeruar që radio të jetë në guidat e qytetit për çdo turist dhe të ri që vjen në kryeqytet, për ta vizituar dhe parë nga afër his.torinë shumë vjeçare të saj.

Disa ditë më parë u organizua një festë e madhe për të kujtuar themeluesin e “Top Channel”, të ndjerin Dritan Hoxha në ditëlindjen e tij.

Festa e organizuar nga drejtueset e televizionit bëri bashkë të gjithë stafin e madh të Topit, dhe në mes të shumë emrave të njohur, u vu re mungesa e Arbana Osmanit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*