Çfarë po ndodh/ Gropa të mëdha hapen papritur në qytetet shqiptare

Çfarë po ndodh/ Gropa të mëdha hapen papritur në qytetet shqiptare

Gropë me thellësi prej 5-6 metra është hapur në oborrin e shtëpisë së familjes Aziroviq në Kumanovë. Gropa është me diametër prej rreth 60 centimetra.

Anëtarët e familjes Aziroviq frikësohen se vendi do të vazhdojë të fu ndo set dhe të bie shtëpia e tyre, ndërsa disa netë nuk kanë fjetur në shtëpinë e tyre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*