Çifti qe la Gjermanine, per ta shkolluar djalin ne Kosove

U kthye nga Gjermania për të realizuar ën.drr.ën e djalit të tyre Dajeni, Xhejlane Bela dhe Kreshik Burrniku lanë shtetin ku jetonin dhe vepronin prej shumë vitesh për Kaçanikun..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Xhejlanja rrëfen se kur kanë shkuar në Gjermani, ne kemi shkuar në Gjermani në vitin 2014 Dajeni ka lindur në vitin 2015 kemi jemi kthyer këta 2 muajtë e fundit..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*