Cila makine kalon e para? Ku jdes. Shume po gabojne

Cila makine kalon e para? Kujdes. Shume po gabojne

Klubi i famshëm gjerman i automobilave ADAC i është përkushtuar punës dhe edukimit për përmirësimin e sigurisë në trafik për më shumë se 100 vjet

Fjala është për klubin më të madh të adhuruesve të automobilave në Evropë, i cili mbledh 18 milionë anëtarë, si dhe klubin më të madh të motoçiklistëve, i cili ka të anëtarësuar rreth 1.5 milionë motoçiklistë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*