Cme nden mediat angleze: Familja shqiptare ndërtoi vilë me lekët e ‘Londrës’, por ja çfarë u bëri punëtori që u ndertoi shtepine

The Sun shkruan për një çift të moshuarish, Saiti dhe Xhedria të cilët kanë ndërtuar një vilë

dy-katëshe me paratë që u ka dërguar djali i tyre Nimet, i cili hyri ilegalisht në Britani dhe tashmë jeton e punon në Londër.

Por sipas The Sun çifti i të moshuarve shqiptarë, të cilët kanë ngritur vilën e tyre në një

luginë buzë lumit në Shqipëri, nuk kanë arritur të përfundojnë punimet, kjo pasi edhe vetë punëtori që merrej me ndërtimin e shtëpisë së tyre është larguar për në Britani.The Sun shkruan për një çift të moshuarish, Saiti dhe Xhedria të cilët kanë ndërtuar një vilë

dy-katëshe me paratë që u ka dërguar djali i tyre Nimet, i cili hyri ilegalisht në Britani dhe tashmë jeton e punon në Londër.

Por sipas The Sun çifti i të moshuarve shqiptarë, të cilët kanë ngritur vilën e tyre në një

luginë buzë lumit në Shqipëri, nuk kanë arritur të përfundojnë punimet, kjo pasi edhe vetë punëtori që merrej me ndërtimin e shtëpisë së tyre është larguar për në Britani.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*