Çudira në Tiranë Nusja i shkul flokët dhe rrèh vjehrrën në mes të sheshit “Skënderbej”

Dhúna në vendin tonë sa vjen dhe intensifikohen, dhe vetëm gjatë ditës së sotme janë raportuar shumë raste dhúne të ndodhura në vend. JOQ ka raportuar një tjetër rast të tillë të ndodhur në sheshin “Skënderbej”, ku shihet një grua teksa gódet një grua tjetër.

Mësohet se në këtë video ishte një nuse e cila rríhte vjehrrën e saj. Ajo nuk po e vríste mendjen se aty kishte qindra njerëz. Ende nuk dihen rrethanat në të cilat është regjistruar kjo video dhe as dy zonjat e përfshira, por vlen të thuhet se një skenë e tillë nuk është aspak normale.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*