Cudit fshati Varibop fan atik dhe xheloz për gratë. “Jam martuar 4 herë, por kjo e fundit më ka…”(Video)

Haberet e Fshatit” eshte emri i nje kanali ne youtube. Fokusi i tyre eshte në çdo fshat dhe

haberet shkëputen nga banorët që takojnë aty dhe me nota humori ata përcjellin batutat e zonës!

Gazetaret e ketij kanali kane qene ne fshatin Varibop te Fierit, dhe kane biseduar me disa nga banoret e ketij fshati.

Një 83-vjeçar nga Podujeva, Bejtush Gjergji dy javë në parë h um.bi bashkë.shorten e tij të tretë dhe prej këtij momenti jeta e tij u vës.htirësua.

Atij i kishin vd e.kur tri g.ratë me të cilat kishte n.d.arë je.t.ën.

Me bashk.ëshorten e tij të tretë, kishte një lidhje më të veçantë, dhe për rrje.dhojë thotë se edhe dashuria ishte më e madhe.

“U kanë ma e mirë e ma e re, 10 vjet u kanë ma e re se unë

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*