Dëgjoi zhurma të forta në tavanin e dhomës së saj, adoleshentja tmẹrrohet nga zbulimi…

Dëgjoi zhurma të forta në tavanin e dhomës së saj, adoleshentja tmẹrrohet nga zbulimi…

Fotografoni skenën: jeni duke u ftohtë në dhomën tuaj të gjumit, duke menduar biznesin tuaj, kur papritmas dëgjoni disa tinguj të çuditshëm që vijnë nga papafingo juaj.

Një adoleshente australiane ka ndarë një ngjarje të pazakontë në shtëpinë e saj.

Teksa ajo ishte shtrirë për të fjetur, papritmas dëgjoi disa zhurma që vinin nga sipër tavanit të shtëpisë.

Zhane Blaxland, nga Brisbane, së pari zbuloi kthetrat e përindëshit të vogël, që arriti të hapë një vrimë në tavanin e saj, megjithëse ajo tashmë e dinte që ai jetonte atje, sepse e dëgjonte vazhdimisht.

Ajo e ndau videon në TikTok, ku pati shumë komente dhe reagime. Disa u shprehën se kjo është një gjë e zakonshme nëpër shtëpitë australiane.

Adoleshentja dyshon se mund të ketë më shumë se një në papafingon e tyre, sepse ajo shpesh dëgjon tingullin e luftimeve.

Ajo tha:

Ai mund të bëhet shumë i zhurmshëm, pasi jeton pikërisht mbi dhomën time të gjumit dhe unë shpesh e dëgjoj atë duke gërvishtur dhe kruar. U befasova kur pashë që ai kishte hapur një vrimë në tavanin tim.Por isha e ngazëllyer, sepse e dua jetën e egër.
Burimi:UNILAD|Përktheu dhe Përshtati: JOQ Albania

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*