Deputetja demokrate ndan lajmin tragjik: Të shokuar nga lajmi i zi

Deputetja e Partisë Demokratike për Lezhën, Elda Hoti ka shprehur ngushëllimet për familjarët e v.iktimave të atentatit në Fushë Krujë.

“Të tronditur, të shokuar nga lajmi i zi, që ka rënë në gjithë Fushë-Kuqen, për atentatin mafioz që u bë ndaj tre djemve të familjeve Hoxha, Martini dhe Vata. Ju shpreh ngushëllimet e mia familjarëve!”, shkruan Hoti në rrjetet sociale.

Deputetja e Partisë Demokratike për Lezhën, Elda Hoti ka shprehur ngushëllimet për familjarët e v.iktimave të atentatit në Fushë Krujë.

“Të tronditur, të shokuar nga lajmi i zi, që ka rënë në gjithë Fushë-Kuqen, për atentatin mafioz që u bë ndaj tre djemve të familjeve Hoxha, Martini dhe Vata. Ju shpreh ngushëllimet e mia familjarëve!”, shkruan Hoti në rrjetet sociale.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*