Dhendrin e gjen beIaja, ish e dashura i shfaqet me fustan nuserie diten e dasmes se tij dhe i kerkoi kete gje qe habiti te gjithe te pranishmit

Dhendrin e gjen beIaja, ish e dashura i shfaqet me fustan nuserie diten e dasmes se tij dhe i kerkoi kete gje qe habiti te gjithe te pranishmit

Dhëndrin e gjen beIaja, ish e dashura i shfaqet me fustan nusërie ditën e dasmës/LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Një e p.apritur i ka ndodhur të fundmi një ç/ifti ditën e dasmës. Teksa ata kanë qenë duke cel/ebruar dashurin e tyre, dhëndrin e ka gjetur beIaja pasi në sallën e dasmës është shfaqur ish e dashura e tij./LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*