Dikur ishin shoqe të ngushta tani s’i flasin me go jë njëra-tjetrës/ Ja cfarë ka ndodhur mes Ciljetës dhe Ingrid Gjonit

Ingrit Gjoni dhe Çiljeta Xhilaga kanë treguar gjithmonë se kanë një raport të veçantë mes tyre.

Dy mikeshat janë përfolur se raporti i tyre është kri suar për faktin se ata nuk janë parë më

bashkë si dikur. Së fundmi, Ingriti ka qenë e ftuar në “Fermë” ku ka he dhur poshtë këto thathetheme.

Ajo u shpreh se përkun dër thashethemeve , miqësia e tyre mbetet e papr ekur prej 20 vitesh. “Ne

kemi marrë dhënie shumë të mira. Rezultoi shoqe shumë e mirë 20 vjet, prandaj e mbaj akoma me

fan tizëm shoqërinë. Çiljeta është si shpirt dhe bëhemi bashkë për të nxj err kalamajtë”, u shpreh Ingriti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*