Djali shqiptar bashkon dy leket 200 , tro nditet nga simbolet që i shfaqen në dritë

Videot në TikTok për disa persona janë kthyer në një mënyrë argëtimi dhe eksperimentesh që aplikohen nga përdoruesit e këtij aplikacioni masivisht.

Ndodh që duke parë një video në TikTok të lind dëshira të rikrijosh atë që je duke parë, për të vërtetuar nëse qëndron apo jo.

Kështu ka vendosur të bëjë edhe një i ri shqiptar i cili i është drejtuar redaksisë tonë për të ndarë me të gjithë shqiptarët ‘eksperimentin’ që ka bërë duke marrë shtysë nga një video në TikTok.

Ai ka treguar se pasi ka parë një video në TikTok ku dy kartëmonedha angleze bashkoheshin te pjesa e tejdukshme dhe formoheshin disa figura,

vendosi ta provonte edhe vetë. I riu ka marrë dy kartëmonedha 200 lekëshe dhe kur i bashkoi te pjesa e tejdukshme u formuan disa figura të ngjashme em simbolet e iluminatit, të cilat mund t’i shihni në fotot e mëposhtme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*