”Do Mbetem I Virgjer Si Ti Unë”/ Arjan Konomi I Kthehet Armandos: Ti Mua…

Arjan Konomi është gjetur në një situatë të sikletshme gjatë puntatës së djeshme në Përputhen, ku i ftuar ishte konkurrenti i “Përputhen +40”, Armando.

Ky i fundit tha që ka vendosur të vdésë i virgjër si Arjani. “Arjanit ia them me dashamirësi, që sikundër Arjani dhe unë kam vendosur të vdés virgjërush në jetën time, pra do vdésim të virgjër”, është shprehur Armando.

Në këtë moment Arjani i përgjigjet: “Jo, jo fol për vete se unë nuk kam vendosur të vdés i virgjër, larg qoftë.” Pra mund të themi që Arjani sapo pohoi që do të martohet ndonjë ditë?!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*